Els Menús

Menú de Sant Valentí

  PICA PICA DE BENVINGUDA

Crema freda de calçot amb cruixent de pernil ibèric i perles de romesco

Cullereta de esqueixada de bacallà

Pop a la gallega

Carpaccio de manzana amb broqueta de ave amb salsa Pedro Ximénez

*******************

SEGONS A ESCOLLIR

Melòs d'ibèric en salsa a l'Oporto amb patata parisina i prunes de California

Rellom de Vaca madura al foie amb ceba caramelitzada i crema de ceps

Romescada de peix amb fruits del mar

Llamàntol greten amb timbal d'escalivada a l'aroma de romaní

*******************

POSTRE

Pastelde San Valentín

Copa de cava

 

 

69e (I.V.A Inclòs) / Per parella

Inclou pa, beguda, cafè

(Cava SEGURA VIUDAS-Vins RENÉ BARBIER o SISQUERA TERRA ALTA)

 


< Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.