Els Menús

Menú especial setmana del bolet

DEL 22 AL 28 D'OCTUBRE

 

PRIMER A ESCOLLIR

Amanida de mongetes amb bolets i daus de tomàquet raff

Rissotto amb bolets a l'aroma de tòfona

Remenat de calçots amb bolets i botifarra de Baza

Canalons de bolets amb alls amb beixamel i encenalls de pernil

Croquetes de bolets

**********

SEGON A ESCOLLIR

Cor de carxofa i llagostins amb pols de pernil amb salsa de ceps

Rap amb cloïsses a la crema de bolets

Pop a la brasa amb patata panadera i bressol de bolets

Gírgoles amb xai i tamàquet al “caliu”

Melós ibèric amb bolets del bosc al Porto

**********

POSTRE A ESCOLLIR

Macedonia de fruita i rossinyols confitats

Pastís de la casa

**********

31 (Inclou pá, beguda i cafè) / 29 (Inclou pá i cafè)

Preus iva inclòs


< Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.