Events i Notícies

Mediterrània i el Restaurant Solric posen en marxa un sopar-col·loqui mensual amb convidats de luxe

Mare Terra Fundació Mediterrània i el Restaurant Solric han arribat a un acord per impulsar una iniciativa conjunta sota el títol ‘Els àpats de Mediterrània al Solric’. Un cop al mes es durà a terme un sopar-col·loqui al restaurant tarragoní que comptarà amb convidats de renom que faran una breu xerrada sobre un tema concret. Acte seguit, els assistents podran formular preguntes al ponent, donar la seva opinió sobre la qüestió tractada i participar en el debat.

El primer àpat de Mediterrània al Solric se celebrarà el 31 de gener a les 21 hores i els convidats seran el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Rubén Viñuales, i el portaveu de grup municipal del PDeCAT, Dídac Nadal, que parlaran sobre el futur de la ciutat a mig i llarg termini. L’acte porta per títol ‘El futur de Tarragona vist des d’uns ulls joves’ perquè ambdós polítics tenen en comú que són dos dels portaveus de menys edat del consistori tarragoní.

El preu del menú és de 20 euros i inclou primer, segon i postres a escollir entre dues opcions, pa, beguda i cafè. Les persones que vulguin assistir al primer sopar-col·loqui poden fer-ho enviant un correu electrònic a solric@restaurantsolric.com o trucant al telèfon 977 232 032. Es poden fer reserves fins al 30 de gener.


< Tornar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.